Alle er velkommen til

Nordisk Kadampa Meditasjonssenter

info

Et senter for meditasjon og moderne buddhisme i hjertet av Oslo. Alle er velkomne.

Vårt senter er en non-profit organisasjon registrert i Norge og er en del av en verdensomspennende sammenslutning av studie- og meditasjonssentre dedikert til å hjelpe mennesker overalt til å finne mening og hensikt i deres liv og til utvikling av ekte indre fred og lykke.

Et senter for moderne buddhisme basert i Oslo og er hovedkvarteret for New Kadampa Tradisjonen i Norden.
Nordisk Kadampa Meditationssenter organiserer ukentlige kurs, dagskurs, samt spesielle arrangementer og retreater relatert til meditasjon og buddhistisk filosofi hele året. Du trenger ikke å være en buddhist eller har tidligere erfaring med meditasjon for å kunne delta i kursene våre.

Majorstuveien 26

+47 45 05 19 28

Info@meditateinoslo.org

Åpningstider

Senterets åpningstider omfatter nå kun rundt kurstidene. Men vi håper å kunne ha fast åpningstider etter hvert!

Nordisk Kadampa Meditationssenter

et bytempel for verdensfred

 

Vår historie

[tm-timeline layout=”2″ visible-items=”20″ date-format=”7″ anchors=”false” order=”ASC”]

Bytempel

I hjertet av byen har vi bygget et sted hvor du kan komme inn, gi slipp på dine bekymringer og stress. Stedet er bygget ved hjelp av frivillige fra hele verden og en rekke fantastiske håndverkere for å gi Oslo-folket et tilfluktsted hvor de kan finne dyp indre fred midt oppi hverdagen.

By-tempelet består av et nydelig inngangsparti hvor du kan ta deg en kopp te eller kaffe, slå an en prat med likesinnede og mange med erfaring av å meditere. Videre er meditasjonsrommet som kjernen av senteret, der skapes det en fantastisk atmosfære hvor en kan fullstendig gi slipp på omverden en liten stund og føle på en dyp fred og sinnsro.

Foreldre med barn/spebarn
Dropp barnevakten, vi har videolink! Ta med barna vi har live video overføring til resepsjonen hvor du kan slappe av i meditasjon mens barna leker rolig i det flotte senteret.

Et senter for alle – også for personer med funksjonsnedsettelse
Senteret er tilgjengelig for rullestol og er i første etasje. Det er to handicap parkeringsplasser like utenfor og vi har også et stort nyoppusset handicap toalett.

 

Kafé

Senteret er utstyrt med en liten kafe der du har mulighet til å ta deg en kopp te eller kaffe, eller noe godt å spise. Kaffe og te er gratis for medlemmer.

Sitt gjerne i de flotte hjemmelagde trebenkene etter eller før kurs og ta deg en kopp te. Kaféen tilbyr et flott rom for å ta opp spørsmål om meditasjonspraksis i tillegg til å bare kose seg med andre nydelige mennesker.

Bokbutikk

By-tempelet er utstyrt med en liten bokbutikk der du kan kjøpe inspirerende bøker om meditasjon, cd-er med veiledet meditasjon, chanted meditasjon-cd, bønnekjede og mange andre flotte ting.

Ta gjerne turen innom for å handle en meningsfull gave til en du er glad i.

Vår hovedlærer / NSD

Gen Kelsang Tubchen er hovedlærer ved Nordic Kadampa Meditationsenter og Nasjonal Åndelig Direktør i New Kadampa Tradisjonen i Norden. Hun ble ordinert som en buddhistisk nonne i 2003 og har mange års erfaring, inkludert lange perioder med retrett. Hun er en begavet og inspirerende lærer som har et sterkt ønske om å dele fordelene med meditasjon med andre.

Vemund er kjent for sitt varme hjerte og hans dype takknemlighet for meditasjon og retrett. Han elsker å dele sin forståelse med andre og lærer med lyshet og glede.
Underviser på norsk og engelsk.

Vemund Skulberg

meditasjonslærer

Nina er en erfaren utøver av meditasjon og buddhisme og gir klare og praktiske læresetninger fra hennes hjerte. Ninas varme og praktiske tilnærming gjør hennes lære enkle å forstå og praktisere. Nina lærer noen av søndag morgen meditasjoner

Nina Winge

meditasjonslærer

Bli involvert

Nordic KMC er et frivillig-veldrevet veldedighet, og det er mange måter du kan støtte senterets aktiviteter på.
Å hjelpe ut er en fin måte å bli involvert i et vennlig samfunn, som alle arbeider for å hjelpe andre til å finne indre indre fred.
All hjelp er velkommen, ingen spesielle ferdigheter trengs, men hvis det er et område du spesielt vil hjelpe deg med, så gi oss beskjed. Det er mange måter å hjelpe til med å bli med:

 • ukentlig senter cherishing
 • assistere på klasser
 • publisitet distribusjon
 • gjøre tilbud
 • administrasjon
 • vedlikehold
 • andre muligheter

Bli medlem

Å bli et støttende medlem er den mest økonomiske måten å nyte alle våre klasser, kurs og retreater på.
Hvis du går regelmessig på kurs, vil ditt medlemskap utgjøre betydelig besparelse over å betale for individuelle klasser. Da klassene du kan delta er ubegrenset når du har betalt månedlig avgift, gir det også mange muligheter til å utdype din meditasjonsøvelse og finne varige løsninger på utfordringene i det daglige livet

Fordelene inkluderer:

 • Fri ubegrenset opptak til alle klasser, kurs og retreater på Nordic KMC og avdelingsklasser
  25% rabatt på spesielle arrangementer
  Enkle månedlige utbetalinger sprer kostnadene ut gjennom hele året
  Hjelp oss med å hjelpe andre ved å bidra til den økonomiske stabiliteten til senteret
Translate »