Everyone is welcome at

the city-temple for world peace

Et program for sinnsro
Meditasjon og moderne buddhisme
Alle kurs gratis hele uka 23-29 oktober

kveldskurs

Meditasjon og foredrag for å finne sinnsro i en travel hverdag

Finn sinnsro
Mandag - 18:00-19:15

Kunsten å meditere
Onsdag - 18:00-19:15 (på norsk)

8 steg til lykke
Torsdag - 19:00-20:15

Lunsj & etter jobb meditasjon

Et fredfullt avbrekk som gir ekstra energi for en  travel hverdag

Lunsj meditasjon
man, tir, ons, tor
11:30-12:00

Avslutt arbeidsdagen med sinnsro og fyll resten av dagen med mening

Etter jobb meditasjon
man, tor
16:30-17:00

Åpent hus

15 min meditasjoner i løpet av dagen
World Peace cafe og mer

Lørdag 28.okt
10:00-17:00

Fredagskos

Happy hour
sosial begivenhet med alkoholfri hygge og meditasjon

Fredag 27. oktober
18:00-19:00

Trening for et rent sinn

Tren i tradisjonelle fysiske øvelser og spesielle pusteteknikker

Søndager
10:00-11:00

Videregående program

Et dypere ukentlig studiekurs av boken «Hvordan forstå sinnet»

tirsdager
17:45-20:30

Prayers for world peace

Nyte det vakre bytempelet med undervisning, chanting og meditasjon

Søndager
14:00-15:15

Chanting

Kraftfull buddhistisk praksis for indre og ytre fred

  • Hjertejuvel - man til tors - 16:45-17:45

Gruppebesøk

Gruppebesøk gir en innledende økt om meditasjon og moderne buddhisme etterfulgt av forfriskninger i kaféområdet. Ledes av kvalifiserte Kadampa lærere, vanligvis siste 1 – 1.5 timer og bærer en liten avgift. Hvis du ikke kan besøke Senteret, kan vi kanskje besøke deg.

Skolebesøk

Styrk undervisningsprogrammet, vi holder besøks og undervisningsprogram slik at lokale skoler har muligheten til å besøke byens tempel og nyte meditasjon, en innledende foredrag om buddhismen, samt spørsmål og svar. Ledes av kvalifiserte Kadampa-lærere, som vanligvis varer 1 – 1,5 timer og bærer en liten avgift. Hvis du ikke kan besøke meditasjonssenteret, kan vi kanskje besøke deg.

Meditasjon på arbeidsplassen

‘Et klart sinn på arbeidsplassen’ er et mindfulness og meditasjonsprogram som er spesielt utviklet for å møte behovene til moderne livsstil og enkelt integreres i kravene til et travelt arbeid og hjemmeliv. Programmet fokuserer på:

  • Opprette mentalt rom og perspektiv
  • Forbedret fokus og fleksibilitet
  • Utvikle styrke i sinnet og indre stabilitet

Programmet består av en introduksjonsøkt, etterfulgt av en rekke korte skreddersydde kurs.

Why our mindfulness & meditation program?

I en verden der stress er anerkjent som en av de største yrkesfarenhetene og ansattes engasjement, er selskapets største aktiva og konkurransefortrinn, er det ikke rart at flere og flere ledende organisasjoner, inkludert Apple, Google, Yahoo og Barclays Bank, integrerer meditasjon og mindfulness programmer inn i sine arbeidsplasser.

Vitenskapelig forskning har definitivt bevist de organisatoriske fordelene med meditasjon og oppmerksomhetsprogrammer; fører til forbedret fokus, kreativitet og fysisk og følelsesmessig velvære som reduserer skadelig stress og utvikler hele hjernen.

Meditasjon og oppmerksomhet er den mest praktiserte, mest undersøkte og mest effektive metoden for personlig utvikling. All oppmerksomhetstrening er inspirert direkte av buddhistisk tanke og praksis, og i dette programmet har du fordelene ved å motta instruksjoner fra en buddhistisk utøver med mange års personlig trening og erfaring. Imidlertid er instruksjonene og rutinene som er undervist, egnet for alle, i alle aldre og i bakgrunnen.

‘Et klart sinn på abeidsplassen’ er et mindfulness og meditasjonsprogram som er spesielt utviklet for å møte behovene til moderne livsstil og enkelt integreres i kravene til et travelt arbeid og hjemmeliv. Det fulle programmet er som følger:

 INNLEVERER REN MIND PÅ ARBEID

Dette er et innledende verksted som utforsker fordelene av programmet for vårt arbeid og hjemme liv som nevnt ovenfor, samt å innføre noen viktige konsepter og grunnleggende verktøy for de tre kjerne modulene nevnt nedenfor. Etter denne introduksjonen er de tre kjernemodulene i programmet, som går over et antall uker med hver økt på 1,5 timer. Hver modul bygger på den forrige. Det er mulig å skreddersy programmet slik at det passer kundens behov og vellykkede verksteder og programmer har blitt kjørt for organisasjoner som Gjensidige Forsikring, Grafillforening, Novartis, NAV, Moer Sykehjem og en ledende konsultasjonskonsulent i Oslo.

1. Mindful levende

introduserer det komplette settet med Clear Mind at Work-verktøy med meditasjon og oppmerksomhet. Lær hvordan du bringer bevisstheten helt inn i det nåværende øyeblikk, kobler til en naturlig følelse av indre stillhet, klarhet og positivitet.

2. Fryse forandring
lær hvordan vi forvandler vårt syn på de uunngåelige endringene og utfordringene vi møter innenfor
Våre organisasjoner gjør det mulig for oss å møte dem med et åpent, imøtekommende og rolig sinn. På denne måten, i stedet for de høye nivåene av stress som disse situasjonene ofte genererer, kultiverer vi en løsningsorientert tilnærming til utfordringene vi møter, og omdanner situasjonen til en mulighet for personlig vekst og utvikling.

3. Autentisk lederskip
dyrke en større selvbevissthet, gi slipp på begrensende perspektiver og frykt, som fører til selvtillit, ekthet og integritet som leder. Også dyrke en mer empatisk og medfølende tilnærming til lederskap.