fbpx

Alle er velkommen til

Nordisk Kadampa Meditasjonssenter

info

Et senter for meditasjon og moderne buddhisme i hjertet av Oslo. Alle er velkomne.

Vårt senter er en non-profit organisasjon registrert i Norge og er en del av en verdensomspennende felleskap av studie- og meditasjonssentre dedikert til å hjelpe mennesker overalt til å finne mening og hensikt i deres liv og til å utvikle ekte indre fred og lykke.

Et senter for moderne buddhisme i Oslo og er hovedsenteret for Nye Kadampa Tradisjonen i Norden.
Nordisk Kadampa Meditationssenter organiserer ukentlige kurs, dagskurs, samt spesielle arrangementer og retreater relatert til meditasjon og buddhistisk filosofi hele året. Du trenger ikke å være en buddhist eller ha tidligere erfaring med meditasjon for å kunne delta på kursene våre.

Majorstuveien 26

+47 45 05 19 28

Info@meditateinoslo.org

Åpningstider

Senterets åpningstider omfatter nå kun rundt kurstidene. Men vi håper å kunne ha fast åpningstider etter hvert!

Nordisk Kadampa Meditationssenter

et bytempel for verdensfred

 

Bytempel

I hjertet av byen har vi bygget et sted hvor du kan komme inn, gi slipp på dine bekymringer og stress. Stedet er bygget ved hjelp av frivillige fra hele verden og en rekke fantastiske håndverkere for å gi Oslo-folket et tilfluktsted hvor de kan finne dyp indre fred midt oppi hverdagen.

By-tempelet består av et nydelig inngangsparti hvor du kan ta deg en kopp te eller kaffe, slå an en prat med likesinnede og mange med erfaring av å meditere. Videre er meditasjonsrommet som kjernen av senteret, der skapes det en fantastisk atmosfære hvor en kan fullstendig gi slipp på omverden en liten stund og føle på en dyp fred og sinnsro.

Foreldre med barn/spebarn
Dropp barnevakten, vi har videolink! Ta med barna vi har live video overføring til resepsjonen hvor du kan slappe av i meditasjon mens barna leker rolig i det flotte senteret.

Et senter for alle – også for personer med funksjonsnedsettelse
Senteret er tilgjengelig for rullestol og er i første etasje. Det er to handicap parkeringsplasser like utenfor og vi har også et stort nyoppusset handicap toalett.

 

Kafé

Senteret er utstyrt med en liten kafe der du har mulighet til å ta deg en kopp te eller kaffe, eller noe godt å spise. Kaffe og te er gratis for medlemmer.

Sitt gjerne i de flotte hjemmelagde trebenkene etter eller før kurs og ta deg en kopp te. Kaféen tilbyr et flott rom for å ta opp spørsmål om meditasjonspraksis i tillegg til å bare kose seg med andre nydelige mennesker.

Bokbutikk

By-tempelet er utstyrt med en liten bokbutikk der du kan kjøpe inspirerende bøker om meditasjon, cd-er med veiledet meditasjon, chanted meditasjon-cd, bønnekjede og mange andre flotte ting.

Ta gjerne turen innom for å handle en meningsfull gave til en du er glad i.

Vår hovedlærer / NSD

Gen Kelsang Dragpa er en moderne Kadampa buddhist munk og nasjonal åndelig direktør for Norden. Han mottok ordinasjon i 1993 fra ærverdige Geshe Kelsang Gyatso Rinpoche og er en av hans mest erfarne disipler. Gen Dragpa har i mange år undervist i Nederland, Storbritannia, Belgia og Frankrike. Han underviser på en praktisk og forståelig måte som gir dype løsninger på våre hverdagslige problemer.

Vemund er kjent for sitt varme hjerte og hans dype takknemlighet for meditasjon og retrett. Han elsker å dele sin forståelse med andre og lærer med lyshet og glede.
Underviser på norsk og engelsk.

Vemund Skulberg

meditasjonslærer

Mikael er kjent for sin klarhet og varmhjertede natur. Hans inderlige verdsettelse av meditasjon og Buddhisme gjør at han presenterer læren på en lett å forstå og inspirerende måte.

Underviser på svensk og engelsk.

Mikael Jonsson

meditasjonslærer

Bli involvert

Nordic KMC er et frivillig-veldrevet veldedighet, og det er mange måter du kan støtte senterets aktiviteter på.
Å hjelpe ut er en fin måte å bli involvert i et vennlig samfunn, som alle arbeider for å hjelpe andre til å finne indre indre fred.
All hjelp er velkommen, ingen spesielle ferdigheter trengs, men hvis det er et område du spesielt vil hjelpe deg med, så gi oss beskjed. Det er mange måter å hjelpe til med å bli med:

 • ukentlig senter cherishing
 • assistere på klasser
 • publisitet distribusjon
 • gjøre tilbud
 • administrasjon
 • vedlikehold
 • andre muligheter

Lev i fred og harmoni

Vi har et fredfylt og harmonisk buddhistisk kollektiv midt i hjertet av Frogner.

Kollektivet er 10 minutter til fots fra meditasjonsenteret.

Kollektivet tilbyr:
 • En nydelig leilighet med komfortable og attraktive rom
 • Fin leiepris
 • Et fredfylt sted
 • Et støttende åndelig fellesskap
Kontakt oss for å komme på venteliste for å flytte inn.

 

 

Bli medlem

Å bli støttemedlem er den mest økonomiske måten å nyte alle våre kurser og byretreater på.


Hvis du deltar på kurs regelmessig,  vil ditt medlemskap utgjøre en betydelig besparelse framfor å betale for hvert kurs. Ditt medlemskap gir deg ubegrenset tillgang til stort sett alt som skjer på senteret, og du vil dermed få mange muligheter til å utdype din meditasjonspraksis og finne varige løsninger på utfordringer i det daglige livet

Fordelene inkluderer:

 • Ubegrenset tillgang til alle regelmessige kurs og byretreater på Nordiske Kadampa Meditasjonssenter i Oslo og filialer (for tiden Ås og Fredrikstad)
 • Gratis te og pulverkaffe
 • Bruk av meditasjonsrom til privat meditasjon når rommet er ledig
 • 25% rabatt på spesielle arrangementer (empowerment og kurs med besøkende lærer)
 • Månedlige utbetalinger sprer kostnadene ut gjennom hele året og det innebærer lavere månedlige kostnader for medlemmene.
 • Måltider er ikke inkludert i medlemskapet
 • Retreat i Sverige er ikke inkludert i medlemskap
 • Hjelp oss med å hjelpe andre ved å bidra til den økonomiske stabiliteten til senteret

 

Translate »