Syngende Bønner (Pujas)

Vi har daglige, ukentlige og månedlige syngende bønner på vårt senter.

Alle velkomne. Gratis å delta.

Daglige Syngende Bønner

Wishfulfilling Jewel

Vennligst sjekk vår kalender for våre daglige tider.

Denne praksisen er hjertets essens av Kadampa buddhisme. Praksisen varer circa 1 time og 10 min. Dette inkluderer syngende bønner og 15 minutter med individuell meditasjon.

I den første delen visualiserer vi oss vår spirituelle veileder som Je Tsongkhapa, avgir bønner og ber om velsignelser.

Dette forbereder vårt sinn i å finne engasjement i en tyve minutters meditasjon basert på stegene mot veien til frigjøring.

Derette ber vi bønner til vår Dharma beskytter, Dorje Shugden Gjennom dette kan vi overkomme hindringer i forhold til vår meditasjonspraksis og skape gode forhold slik at vi kan pleie og øke våre rene Dharma realisasjoner.

Hver lørdag gjør vi Wishfulfilling Jewel med tsog ofring. Hvis du ønsker kan du ta med en egen tsog ofring (vegetarisk mat).

Månedlige Syngende Bønner

Tara Sanger

Sjekk våre kalender den 8 hver måned for tider

På den 8 hver måned er det Tara dag. Tara er en kvinnelig Buddha, hvor navnet betyr redningskvinne. Hun er legemliggjørelsen av rask medfølelse. Hvis vi setter vår lit til Tara med genuin og sterk tro, vil hun beskytte oss fra utfordringer og innfri våre ønsker.

Praksisen varer 1 time.

Offering til vår spirituelle veileder

Blir holdt den 10 og 25 hver måned, men vennligst sjekk vår kalender for klokkeslett.

Dette er en spesiell Guru Yoga fra Je Tsongkhapa forbundet med Highest Yoga Tantra, som er en innledende praksis for Vajrayana Mahamudra. Hovedpraksisen er å stole på vår spirituelle veileder som en Buddha og å lage lovsanger og forespørsler, men det inkluderer også de essensielle praksisene av stegene mot veien og å trene vårt sinn, så vell som både generasjonsstadiet og fullføringsstadiet av Highest Yoga Tantra.

Ved å stole på Je Tsongkhapa vil vår medfølelse, visdom og spirituelle kraft naturlig forsterkes.

Praksisen har også en tsog ofring. Hvis du ønsker, så kan du ta med en tsog ofring (vegetarisk mat) som en ofring.

Praksisen tar 2 timer.

Melodiøse Tromme

Vanligvis holdt den 29 hver måned. Vennligst sjekk vår kalender for klokkeslett.

Denne månedlige praksisen inneholder hovedsakelig bønner til vår Dharma beskytter, Dorje Shugden. En Dharma beskytter er en utstråling av en Buddha eller Bodhisattva, som har som hovedfunksjon å avverge indre og ytre hindringer som forhindrer praktikanter fra å oppnå spirituelle realisasjoner, og for å legge til rette for alle de nødvendige forholdene for deres praksis. Dorje Shugden hjelper, guider og beskytter alltid rene og troende praktikaneter ved å gi velsignelser, øke deres visdom, innfri deres ønsker og ved å sjenke de suksess på alle deres dydige handlinger.

Praksisen inneholder også en tsog ofring. Hvis du ønsker kan du ta med deg en tsog ofring (vegetarisk mat)  som en ofring.

Praksisen varer i 4 timer.